Kurşunsuz(Antimon) Önlük
05/10/2020
3610

Kurşunsuz(Antimon) Önlük

Kurşunsuz(Antimon) Önlük
Tam Koruma Radyasyon Koruyucu Önlükler uzun süreli X-ray maruz kalımlarında ve yüksek radyasyonlu ortamlarda vücudu radyasyondan korumak amacıyla tasarlanmıştır. Bu model vücudun ön ve arka kısımlarını radyasyondan 360 derece koruyarak     tam ve güvenli bir çalışma ortamı sağlar.
üm önlüklerimizde standart olarak antimon bazlı hammadde kullanılmaktadır. Bunun yanında kullanıcıların tercihine bağlı olarak bizmut veya kurşun içeren, hafifletilmiş kurşun bazlı hibrit ürünler de üretim portföyümüzde yer almaktadır. Hafifletilmiş kurşun ürünler antimon bazlı ürünlere göre %40 daha ağırdır. 
Hafifletilmiş kurşun ürünler antimon bazlı ürünlere göre %40 daha ağırdır. Ürünlerimizde kullanılan hammaddeler FDA denetimindedir ve Johns Hopkins Üniversitesi (A.B.D.) Radyoloji A.D. tarafından düzenli olarak denetlenmektedir.
Radi Teknoloji çeşitli kullanıcıların ihtiyaçlarına, çalışma alanlarına, tarzlarına ve bütçelerine uygun çözümler sunar. Tüm önlüklerimizde omuzlardaki yükü azaltmak için pedler, ve palto tipi önlüklerde kalın elastik kemerler standart olarak bulunmaktadır.

Bunların dışında, fazladan istenilen özellikler (isim-logo yazılması) ve kişiye  özel dikim seçenekleri,  konfor ve korumayı aynı anda sizlere sunmaktadır.

Radi Teknoloji radyasyondan koruyucu malzemeler konusunda dünyadaki son gelişmeleri  yakından takip ederek, koruma özelliklerinden de ödün vermeden en hafif malzemeleri kullanarak müşterilerine sunulabilecek en iyi hizmeti vermektedir.

Üretimimizde kullanılan antimon bazlı malzemeler  dünyanın bir çok ülkesinde 1.000.000'dan fazla son kullanıcının seçimidir.

Kataloğu Görmek İçin Tıklayınız